Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre războiul din Ucraina. ”Eu am visat războiul ăsta de acum trei ani, culmea, fix în luna februarie”

Sânziana Buruiană a făcut declarații despre războiul din Ucraina, mărturisind că a visat un conflict asemănător cu ce se întâmplă acum, în urmă cu trei ani. Vedeta mărturisește că se teme pentru viața ei, dar și pentru a familiei din România. ”Eu am visat războiul ăsta de acum trei ani, culmea, fix în luna februarie. Am avut niște vise premonitorii, cu război aviatic”, spune blondina.

Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară, anul trecut. Vedeta locuieşte cu întreaga familie în Budapesta. Aceasta  a renunțat la show-ul la care participa în România deoarece oferta din Ungaria a fost mult mai atractivă.

Recent, blondina a făcut declarații despre războiul din Ucraina, mărturisind că ii este foarte teamă. Vedeta a spus că a avut premoniții și că a visat în urmă cu trei ani că va urma un război. Pentru a-și explica ce vizează, Sânziana a mers la preot. Mai mult, blondina spune că a visat un om care i-a spus că este ”Antichristul”.

”Eu am visat războiul ăsta de acum trei ani, culmea, fix în luna februarie”

”Sunt speriată la maxim cu acest război! Eu am visat războiul ăsta de acum trei ani, culmea, fix în luna februarie. Am avut niște vise premonitorii, cu război aviatic, vedeam avioane pe cer, bombardamente, exact ce se întâmplă acum în Ucraina. Am mers și la un preot care mi-a zis că, dacă se repetă aceste vise, atunci sunt importante, ele anunță ceva.

Am visat un om îmbrăcat frumos, elegant, care stătea pe un fotoliu care se tot rotea, zâmbea și mi-a zis: Se vedeau flăcări pe lângă el. Acum, cu o seară înainte să dea Putin cu bombe în Ucraina. Mi-e foarte frică, mă tem pentru viața mea, a copiilor, dar și pentru părinții mei, care au rămas în România.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Aici, la Budapesta, suntem aproape de graniță, deși relațiile nu sunt atât de tensionate între Ungaria și Rusia, dar nu poți să știi ce întorsătură negativă pot lua lucrurile în orice moment”, a spus vedeta pentru click.ro. 

Cât câștigă blondina

Vedeta ar fi primit o ofertă de la o televiziune din țara gazdă și ar câștiga foarte bine, pentru un program scurt de lucru.

“Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. (..) Am primit oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a declarat vedeta pentru Click.ro

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat