Categorii: Monden Știri Vedete Romania

”Să̆rmani frustrați”. Selly a explodat pe rețelele de socializare. Ce l-a enervat pe vlogger

Selly a răbufnit în mediul online, după ce haterii din mediul online i-au dorit răul atunci când a fost infectat cu noul coronavirus. Vloggerul a ținut să-i pună la punct pe răutăcioși. ”Tot sărmani frustrați rămân. Nu pot să înțeleg mentalitatea asta, e ceva…Atâta ură degeaba”, a spus vloggerul.

Selly a avut o reacție explozivă la adresa fanilor din mediul online. Celebrul vlogger se confruntă cu un val de hate pe rețelele de socializare.

În urmă cu o săptămână, acesta a fost infectat cu noul coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că postarea legată de infectarea cu Covid-19 i-a adus un val de hate. O parte dintre internauți  i-au dorit răul celebrului vlogger.

”Tot sărmani frustrați rămân”

”Acum știți cum e săptămâna a trecut, eu m-am făcut bine, m-am pus pe picioare, dar ăștia tot sărmani frustrați rămân. Nu pot să înțeleg mentalitatea asta, e ceva…Atâta ură degeaba. Când te uiți așa la ei sunt foare respectabili, le-ai ceda locul în metrou dacă i-ai vedea și când vezi cum se comportă în mediul online, în spatele unei tastaturi, e ceva rău de tot”, a mărturisit Selly pe rețelele de socializare.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Selly a fost infectat cu COVID-19 și a dezvoltat o formă destul de gravă a bolii. A avut frisoane, dureri mari în gât, iar lucurile au devenit insuportabile în momentul în care a realizat că temperatura i-a ajuns la 40 de grade.

Selly a fost transportat de urgență la spital

”Am Covid-19. M-a luat o durere în gât, o dificultate la înghițire, gâtul iritat maxim și pe la 7 m-au luat niște frisoane. Stăteam cu geaca pe mine și căldura dată la maxim. Am făcu.t febră 40 de grade, am sunat la Salvare, m-am urcat în mașină și m-am dus singur la spital, am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii, am primit un telefon.

Era Salvarea care ajunsese, o oră și 20 i-a luat să ajungă. Dacă atât i-a luat să ajungă…eram deja mort, ceva rău. Sunt pozitiv, am o formă nasoală de Covid. Eu sunt vaccinat, dar uite că s-a întâmplat fix acum când aveam multă treabă. N-am mai fost atât de distrus și atât de slăbit fizic, ca și organism… Este groaznic!”, a mărturisit Selly pe rețelele de socializare.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat