Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Roxana Vancea a dezvăluit ce nu are voie să mănânce, după naștere. „M-a pus să scot foarte multe alimente”

Roxana Vancea a trecut la dietă, după naștere. Vedeta a dezvăluit ce nu are voie să mănânce. Mai mult, aceasta a spus că dieta este recomandată de medic pentru stimularea lactației. ”Pediatrul m-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează”, spune aceasta.

Roxana Vancea a devenit pentru prima oară mama unui băiețel perfect sănătos, recent. Vedeta a dezvăluit câte kilograme are în prezent. Astfel, observăm că vedeta are nici mai mult nici mai puțin de 46,1 kg, având o înălțime de 1,61 m.

Chiar dacă Roxana Vancea arată senzațional după naștere, vedeta a decis să urmează sfaturile medicului care i-a recomandat o dietă. Astfel, Roxana Vancea a scos din alimentație toate alimentele indicate de acesta și bea ceaiuri care stimulează lactația.

”Pediatrul m-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează”

„Eu mănânc ce mi-a dat pediatrul. M-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează, broccoli, conopidă, varză, fasole, orice factor alergen, alune, căpșuni, citrice. Da, am o listă foarte mare. Beau ceaiuri, ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”, a mai spus Roxana Vancea în emisiunea ,,Teo Show”.

Mai mult, vedeta a spus că nu se gândește să revină la sală momentan, nou-născutul fiind o prioritate.

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO. “Este....”
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

,,E un copil cuminte, când nu-l doare ceva e sfânt, când îl doare ceva țipă, are niște plămâni. Nu prea doarme, eu și mama stăm cu el. Doarme până la trei noaptea apoi gata, dar nu țipă, e doar agitat. Mama mă ajută cu el, zice că seamănă foarte mult cu mine când eram mică, dar seamănă cu Milan, este o asemănare izbitoare între ei”, a spus Roxana Vancea în cadrul emisiunii ,,Teo Show”.

Fosta asistentă TV a acumulat în timpul sarcinii doar 5,5 kilograme

Revenirea spectaculoasă a vedetei arată că stilul de viață sănătos și orele petrecută în sala de sport au contribuit semnificativ la impactul sarcinii asupra corpului.

Roxana Vancea a slăbit anul trecut 12 kilograme, de la 59 de kilograme a ajuns la 47. La vremea respectivă, vedeta a fost criticată din cauza faptului că ar fi slăbit cam prea mult și a ajuns doar piele și os.

Fosta prezentatoare a declarat că este extrem de atentă cu dieta pe care o ține, în cea de-a șaptea zi mânâncă tot ce-i pofește inima.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?