Categorii: Monden Vedete Romania

Rona Hartner se mărită cu iubitul francez! Motivul pentru care nu mai face nunta în România

Zi mare pentru Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer la începutul anului. Celebra solistă se mărită pe 5 octombrie cu DJ-ul francez Hervé Camilleri. Cei doi îşi vor uni destinele pe Coasta de Azur, Franţa.

Rona Hartner se mărită cu iubitul francez! Motivul pentru care nu mai face nunta în România

Pentru ziua cea mare, Rona Hartner va purta o rochie în stil maramureșean, iar meniul de la petrecere va include tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță.

Actriţa de 46 de ani şi-a dorit să facă o petrecere şi la Bucureşti, însă probleme de sănătate au împiedicat-o să-și împlinească și acest vis.

În luna februarie a acestui an, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. La nici două luni, Rona a suferit o altă intervenţie chirurgicală în Franţa şi a urmat chimioterapie preventivă.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă calumea, 150 de invitaţi.

O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc. Aduc din România patru bucătărese, specialiste în sărmăluţe… Am o fanfară care vine de la Marseille. Facem nunta pe 5 octombrie!

‘Am fost foarte dezamagită. Familia mea din Canada vine, dar cei din România nu vin. Am fost foarte dezamăgită pentru că prietenii mei din România sunt ocupaţi în acest weekend… Am preferat să rămân la o singură nuntă şi la cea religioasă o să-i strâng pe toţi. Ei nu pot de data asta… Noi am decis acum o lună că ne căsătorim… N-a putut lumea din România să se organizeze, dar culmea, din Canada vine toată familia!’, a declarat Rona Hartner pentru Libertatea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR