Categorii: Monden

Rimaru, de nerecunoscut! Cum arată acum artistul care spărgea topurile cu piesa “Nu mă uita”, alături de Anda Adam

Pe numele real Călin Ionescu, “Rimaru” a făcut parte din trupa R.A.C.L.A., înființată în 1993. A fost practic prima vedetă a hip-hop-ului nostru. Anii au trecut, iar artistul este acum cu greu de recunoscut.

În ultima perioadă, “Rimaru” a petrecut sute de ore la sala de forță și are, în prezent, o siluetă de invidiat. Ba mai mult arară mai tânăr decât în urmă cu 10 ani de când a luat o pauză din muzică.

Din 2009, Rimaru a lucrat în agenții de publicitate, la departamentul creație. Recent, a reluat activitatea muzicală, dar ca proiect de studio.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

De precizat că, în 2015, la 18 ani de la lansarea celebrei pise “Nu mă uita”, care a lansat-o cu Anda Adam, Rimaru a avut o colaborare cu aceeași artistă, de data aceasta pe o melodie nouă, ”Nu te-am uitat”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat