Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil! A purtat o rochie de 50 de lire sterline. “Arată foarte bine!”

Regina Letizia a Spaniei știe cum să asambleze un stil vestimentar de succes. În vârstă de 49 de ani,  Regina Letizia a Spaniei nu reușește niciodată să arate mai puțin decât perfecțiunea, iar cel mai recent look al ei este o dovadă a abilităților sale de stil.  Fanii de pe internet au fost încântați de acest stil vestimentar și i-au transmis gândurile pozitive.

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 49 de ani, a ieșit vineri seară în Mallorca îmbrăcată într-o nouă rochie albă și neagră. Monarhul spaniol a fost însoțită de familia sa apropiată pentru a lua cina la restaurantul Ola de Mar din Palma de Mallorca.

Printre aceștia s-au numărat soțul ei, regele Felipe, soacra sa, regina Sofia, prințesa Irene a Greciei (sora Sofiei) și fiicele Letiziei, Leonor și Sofia, care au purtat și ele rochii superbe, potrivit express.co.uk.

Regina Letizia uimește într-o rochie de vară

Regina Letizia s-a bucurat de o cină în familie la restaurantul Ola de Mar din Palma de Mallorca, purtând o rochie de vară Mango. Cu o lungime midi, detalii decupate, imprimeu floral alb-negru, siluetă fără mâneci și talie strânsă în talie, rochia, care costă 49,99 lire sterline, este un accesoriu accesibil, dar capricios, pentru garderoba de vacanță a reginei.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ea și-a completat ținuta de seară cu o pereche de sandale negre plate și a o geantă țesută roz și albă – adăugând o notă de culoare feminină ansamblului său monocrom. Descrierea de pe site spune: “O rochie midi frumoasă cu croială laterală, cu imprimeu floral alb-negru.

“Uimitor!”

În ceea ce o privește, regina nu a fost lipsită de obișnuitul ei praf de diamante. Și-a purtat împletiturile întunecate strânse într-o coadă de cal elegantă, dezvăluind o pereche de cercei cu diamante negre de la Tous Jewellery, ceea ce a conferit ținutei sale un farmec hollywoodian.

Fanii de pe internet au fost încântați de acest stil vestimentar și i-au transmis gândurile pozitive. “Uimitor!”, a spus un utilizator, în timp ce altul a comentat: “Încă o rochie frumoasă, arată foarte bine”. Un al treilea a adăugat: “Iubesc Mango, marca mea favorită”.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”