Categorii: Monden Vedete Romania

Reacția lui Aurelian Temișan după ce i-a rupt turta fiicei Andreei Bălan și a lui George Burcea. ”Singurul bărbat…”

Cântărețul Aurelian Temișan, nașul cuplului Andreea Bălan-George Burcea, a transmis un mesaj cu subînțeles după ce el și soția sa i-au rupt turta Clarei, fiica cea mică a finilor săi.

Luni, Andreea Bălan i-a rupt turta fiicei sale mai mici, Clara. petrecerea a fost una restrânsă, la care au participat familia, câțiva prieteni apropiații și nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

La petrecere a fost prezent și George Burcea, soțul cântăreței Andreea Bălan, dar acesta nu apare în niciuna dintre fotografiile făcute publice de artistă și de nașul ei, Aurelian Temișan.

Acesta din urmă a transmis un mesaj cu subînțeles pentru George Burcea, după petrecere, afirmând că el a fost singurul bărbat mândru în ziua în care i s-a rupt turta Clarei.

”Am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. ?? Andreea, o mămică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nasele Dora și Monica. Eu… singurul bărbat… mândru. ? O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire. ❤️”, a spus Aurelian Temișan.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

La rândul ei, Andreea Bălan a transmis și ea un mesaj în ziua în care i-a rupt turta mezinei ei.

”O sărbătorim pe Clara? și nașii i-au rupt turta ? Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează ❤️?”, a spus și Andreea Bălan în mediul online.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”