Categorii: Monden Vedete Romania

Răzvan Simion s-a dat de gol la TV. ”Mai trag un loz”

Răzvan Simion a făcut o declarație care clarifică lucrurile dintre el și iubita sa, cântăreața Lidia Buble.

La emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Răzvan Simion a făcut o declarație neașteptată. Șase fete au defilat în rochii de mireasă în cadrul emisiunii. Matinalul a adus în platou buchete de flori pentru fiecare dintre ele și a organizat un joc pentru a afla care bărbat de la emisiune se va însura primul, relatează libertateapentrufemei.ro.


În momentul în care Răzvan Simion s-a dus să prindă buchetul a fost întrebat: ”Păi intri și tu?”.

Răspunsul colegului lui Dani Oțil i-a lăsat pe toți mască, acesta dând de înțeles că are planuri de însurătoare: ”Păi și eu. Mai trag un loz”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Reacția lui Dani Oțil a fost promptă: ”Băi, nu ți-e rușine mă?”.

Cum a reacționat Lidia Buble la zvonurile că s-ar fi despărțit de Răzvan Simion


După apariția zvonurilor conform cărora s-ar fi despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble a făcut o declarație scurtă, la o emisiune de televiziune.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară. Când o să fie ceva, am să anunț personal. Stați liniștiți, că nu o să aflați din presă”, a spus Lidia Buble.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat