Categorii: Monden Vedete Romania

Răzvan Fodor i-a spus direct unei concurente de la ”Asia Express”. ”Am fost îndrăgostit de tine”

Răzvan Fodor i-a făcut o declarație neașteptată uneia dintre concurentele de la ”Asia Express”. Acesta i-a mărturisit că a fost îndrăgostit de ea.

Răzvan Fodor, care face echipă cu Sorin Bontea la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1, a mărturisit că a fost îndrăgostit de cântăreața Nico, care a participat la emisiune alături de fiica sa, Alexandra.


Declarația de dragoste a venit în momentul în care Nico și fiica sa au fost eliminate din competiție, iar ceilalți concurenți și-au luat la revedere de la ele.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Nu ştiu dacă ajută la ceva asta acum, dar vreau să ştii că în urmă cu 20 de ani am fost îndrăgostit de tine”, i-a spus Răzvan Fodor lui Nico.

Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri alături de Irina, soția sa. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună o fetiță, Diana.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat