Categorii: Știri

Răspunsul halucinant dat de Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat de ce le-a ucis pe fete

Bogdan Alexandru, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a făcut noi mărturii. El a declarat că bărbatul de 65 de ani are mustrări de conştiinţă, acesta fiind şi motivul pentru care criminalul a cedat în faţa anchetatorilor.

Răspunsul halucinant dat de Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat de ce le-a ucis pe fete

Bogdan Alexandru spune că Gheorghe Dincă a fost întrebat de către anchetatori de ce a săvârșit crimele, iar răspunsul acestuia a fost extrem ciudat.

‘Nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur și simplu nu a mai judecat’, a spus avocatul.

„Pot să presupun că discuțiile purtate cu el sambătă și duminică (imediat după reținerea lui Gheorghe Dincă) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezulta din probe. La acel moment nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut și mustrări de cunoștință”, a declarat la Digi24, Bogdan Alexandru.

Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Potrivit fostului său avocat, Dincă nu cooperează excepțional cu autoritățile, din contră, și nu relatează faptele pe care le-a săvârșit cu claritate, dând tot timpul răspunsuri șerpuite.

‘Nu a recunoscut nimic timp de două zile, în ciuda discuțiilor pe care le-a avut cu mine. În fine, pot să vă spun că a avut reale probleme în a relata faptele săvârșite.

A avut un blocaj în timpul audierii în care spunea ”nu mai pot gândi, nu mă mai pot concentra”. Nu a avut momente de furie, ci momente în care spunea: ‘lăsați-mă să mă gândesc, am pierdut firul, nu mai pot să vă spun ce voiam să vă spun’, a povestit primul avocat din oficiu al inculpatului.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR