Categorii: Monden Vedete internationale

Randy Couture, o legendă UFC, externat la doar două zile după un infarct

Randy Couture, considerat o legendă UFC, și-a uimit fanii atunci când a plecat din spital la doar două zile după ce a suferit, săptămâna aceasta, un infarct. 

Fostul luptător a fost transportat de urgență, miercuri, la un spital din Los Angeles, după ce a suferit un infarct în timpul unui antrenament.  

Randy Couture, externat la doar două zile după un infarct

La doar două zile, Couture a fost externat și chiar a stat de vorbă cu presa după ce a ieșit din spital, scrie The Sun. 

„Mă simt mai bine, evident. Cumva, fiecare crede că e invincibil, apoi realizează că nu e așa”, a spus fostul sportiv. 

Randy a explicat și complicațiile care au cauzat atacul de cord: „Nu este o chestiune de viață și de moarte, dar am sângele foarte dens. Nivelul meu de hemoglobină este foarte ridicat, dintotdeauna, însă de această dată a fost extrem de mare. Mă antrenam și m-am deshidratat, ceea ce a făcut sângele și mai gros. Astfel, s-a format un cheag și mi-a blocat arterele”. 

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Couture a povestit și ce a simțit în momentele în care a suferit infarctul: „Nu reușeam să îmi dau seama ce s-a întâmplat și am zis, la naiba, mi-am rupt o coastă. Însă durerea nu dispărea, așa că am știut că se întâmplase altceva”. 

De trei ori campion mondial, fostul luptător de MMA a primit aprobarea medicilor să plece din spital la doar două zile după infarct, însă încă are un cateter montat pe o arteră și nu va putea să meargă o vreme la sala de fitness. Couture are, însă, alte planuri, pentru că va juca într-un film, numit „The Outlaw Johnny Black”. 

Foto: Profimedia

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important