Categorii: Monden Vedete Romania

Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani! Vedeta a născut în secret în Italia

Ramona Bădescu a născut, în urmă cu câteva săptămâni, în secret la o clinică din Italia. Bruneta a dezvăluit acum câteva zile că a devenit mămică, iar fanii au observat imediat că a revenit la silueta de dinainte de sarcină. 

Vedeta TV a adus pe lume un băiețel sănătos, prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Ramona a postat pe o rețea socială mai multe fotografii recente, din care reiese că a născut. Bruneta arată senzațional și a povestit că s-a îngrășat doar 9 kg în timpul sarcinii. 

Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani

„Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”, spunea Bădescu acum câteva luni. 

Actrița, care are 50 de ani, era decisă să urmeze o procedură de fertilizare in vitro, însă medicii au anunțat-o atunci că este deja însărcinată și că va avea un băiețel. În ciuda faptului că nu se află la prima tinerețe, Ramona a avut o sarcină ușoară și a reușit să slăbească spectaculos în doar câteva săptămâni de la naștere. 

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Au fost cele mai frumoase luni din viața mea. Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea. Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, a povestit Ramona pentru Taifasuri. 

 

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”