Categorii: Știri Stiri externe Viral

Putin lansează un avertisment. Va face “orice este nevoie” pentru a câștiga războiul

Președintele rus a subliniat că “este necesar să se actualizeze procedurile și cadrele de reglementare, precum și economia în ansamblu” pentru a câștiga. “Este necesar să actualizăm procedurile și cadrele de reglementare, economia în ansamblu, industriile individuale și să asigurăm funcționarea specială”, a declarat Vladimir Putin.

Președintele rus Vladimir Putin a făcut o nouă declarație de intenție, indicând că este dispus să schimbe mecanismele interne ale țării pentru a câștiga războiul din Ucraina.

În special, liderul rus a subliniat că este necesară actualizarea procedurilor și a cadrelor de reglementare pentru a asigura succesul a ceea ce Moscova numește o “operațiune specială” în Ucraina, potrivit unui comunicat al Kremlinului, transmite as.com.

Putin lansează un avertisment. Va face “orice este nevoie” pentru a câștiga războiul

“Este necesar să actualizăm procedurile și cadrele de reglementare, economia în ansamblu, industriile individuale și să asigurăm funcționarea specială”, a declarat Vladimir Putin. “Problemele legate de actualizarea și îmbunătățirea procedurilor administrative au fost discutate de multe ori, dar situația este de așa natură încât toată această muncă trebuie să fie revizuită din nou“, a explicat el.

Președintele rus a subliniat, de asemenea, că “este nevoie de o coordonare largă și profundă între toate structurile, atât blocurile economice și de putere, cât și între regiuni”.

Prima reuniune a Consiliului de coordonare

Vladimir Putin a făcut aceste remarci în timpul primei reuniuni a noului Consiliu de Coordonare, creat chiar de șeful Kremlinului săptămâna trecută.

Prin intermediul acestui instrument, Rusia se va ocupa în mod regulat de nevoile armatei ruse în timpul ofensivei militare din Ucraina, care tocmai a intrat în a noua lună. Putin a semnat decretul de înființare a Consiliului de coordonare la 21 octombrie.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Rusia emite sancțiuni împotriva reprezentanților UE

De asemenea, Rusia a anunțat marți că a emis noi sancțiuni împotriva reprezentanților Uniunii Europene și ai Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), ca răspuns la “acțiunile ostile” împotriva Moscovei din partea celor două organisme.

“Este vorba, printre alții, de reprezentanți ai structurilor comerciale europene de producere a armelor și echipamentelor militare implicate în furnizarea produselor lor către regimul de la Kiev. Restricțiile se aplică, de asemenea, deputaților APCE”, a declarat Ministerul Afacerilor Externe.

Rusia a detaliat că decizia APCE de a cataloga actualul regim al președintelui rus Vladimir Putin drept “terorist” ratifică decizia Kremlinului de a părăsi Consiliul Europei din cauza “lipsei de obiectivitate” a acestuia.

În urmă cu două săptămâni, APCE a condamnat “ferm” anexarea de către Rusia a patru regiuni ucrainene (Donețk, Lugansk, Kherson și Zaporiyia), declarând că “așa-numitele referendumuri” sunt “nule și neavenite și nu au niciun efect juridic sau politic”. Într-o rezoluție adoptată în unanimitate, parlamentarii au cerut ca Moscova să fie judecată de un tribunal.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR