Categorii: Știri Stiri externe

Profesoara de istorie și-a ademenit elevii și a întreținut relații intime cu ei! Cum a fost dată de gol

Caz șocant la o școală celebră din Cape Town, Africa de Sud! O profesoară de istorie este acuzată că a ademenit puțin cinci elevi de la Colegiul Bishop Diocesan pentru a întreține relații sexuale cu ei. 

Profesoara de istorie și-a ademenit elevii și a întreținut relații intime cu ei!

Fiona Viotti, în vârstă de 30 de ani, a profitat de faptul că arată foarte bine și a făcut sex cu minorii. Tânăra a fost model, iar tatăl ei a fost tot profesor de istorie la același colegiu. 

Cel care a dat-o de gol a fost un băiat de 17 ani, care a povestit părinților ce a făcut cu profesoara de istorie. Fiona Viotti devenise obsedată de el. Tânărul a vrut să încheie relația cu Fiona, dar aceasta l-a forțat să nu facă asta. Speriat, băiatul a recunoscut că a făcut amor cu profesoara lui.

Astfel, conducerea școlii a demarat o anchetă, în urma căreia au fost descoperiți alți elevi care au avut relații intime cu Fiona Viotti, în ultimii șase ani. 

Șocant este faptul că tânăra a profitat de copii înainte și după ce s-a căsătorit cu Pablo. După ce a aflat că s-a aflat adevărul, aceasta și-a dat demisia pentru a nu fi trasă la răspundere. Fiona și-a angajat un avocat și a ajuns la psihiatru. Din păcate, conducerea școlii nu poate lua nicio acțiune disciplinară împotriva ei, dar i s-a retras dreptul de a mai preda vreodată.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cu toate acestea, părinții copiilor vor să facă dreptate. Se pare că Fiona se filma și în ipostaze obscene, iar pozele le trimitea elevilor săi.

„La început a vrut și el, însă după puțin timp a devenit o victimă. Nu mai putea să scape de ea. Profesoara a fost cea care a inițiat totul. I-a dat mesaje și i-a spus să vină la ea acasă. La un moment dat băiatul s-a săturat de ea, dar profesoara nu îl lăsa în pace”, a declarat unul dintre părinții, conform Daily Mail.

Sursa: Daily Mail 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR