Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Primele informații despre Mădălina Apostol, după ce a fost dată dispărută. ”Nu prea înțeleg de ce s-a făcut atâta zarvă”

Au apărut primele informațîi despre Mădălina Apostol, iubita lui Nick Rădoi, după ce Monica  Gabor a făcut un apel pe rețelele de socializare, pentru ca bună ei prietenă să fie găsită. ”Nu prea înțeleg de ce s-a făcut atâta zarvă, având în vedere că eu nu am deranjat pe nimeni. Am decis să mi văd complet de viață”, a fost prima declarație oferită de fosta iubită a milionarului Nick Rădoi.

Chiar Mădălina Apostol, fosta iubită a omului de afaceri Nick Rădoi, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, răspunzând îngrijorărilor atât prietenei sale, cât și ale fanilor.

Cea care s-a alarmat foarte tare și a făcut un apel pe rețelele de socializare a fost Monica Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, că o adevărată prietenă,  i-a rugat pe cei care o cunosc să îi dea de veste dacă află ceva despre ea. Conform spuselor acesteia, Mădălina nu i-a răspuns la niciun mesaj din 18 ianuarie 2022.

Mădălina Apostol, deranjată de faptul că Monica a creat zarvă cu mesajul ei

Pentru a clarifica că este bine, Mădălina a scris pe Facebook un mesaj prin care transmite că nu înțelege zarva care s-a produs în legătură cu dispariția ei, dar și că voia să ofere niște vești frumoase despre ea, căci a pregătit niște surprize. Se pare că fosta iubita a lui Nick Rădoi a fost nemulțumită de faptul că Monica a creat zarvă cu mesajul ei.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Vă mulțumesc tuturor pentru îngrijorări! Mă simt obligată să răspund public deoarece am primit foarte multe mesaje. Nu prea înțeleg de ce s-a făcut atâta zarvă, având în vedere că eu nu am deranjat pe nimeni. Am decis să mi văd complet de viață. Totul este ok, I enjoy life!

Sunt puțin dezamăgită de presă, de Horațiu (n.r.: reporter la Antena 1) și de toate lucrurile ce s-au vorbit. Eu aveam de gând să vin cu niște vești extraordinare, dar m-am răzgândit. Cele bune tuturor! God bless you”, a scris Mădălina pe Facebook.

”Dumnezeu e mare! Mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit”

Ulterior, Monica Gabor a scris si ea un mesaj pe Instagram, mulțumind celor care s-au interesat de prietena ei.
„Totul este bine cu prietena mea dragă. Dumnezeu e mare! Mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit.”, a scris ea în mediul online.
Nu este foarte clar de ce Mădălina a refuzat să nu ia legătura cu Monica.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat