Categorii: Monden Vedete Romania

Primele declarații ale solistei care a fost diagnosticată cu o tumoră pe gât: ‘Și mama are cancer. Îmi este foarte frică’

Maria Andria, solista originară din Grecia, a făcut primele declarații despre diagnosticul groaznic pe care doctorii i l-au dat de curând. Tânăra artistă a mărturisit că este foarte speriată după ce i-a crescut o tumoră pe gât.

Primele declarații ale solistei care a fost diagnosticată cu o tumoră pe gât

Maria Andria a specificat că medicii i-au programat deja operaţia, însă este îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla.

‘Sunt bolnavă. Nu voiam să cred când mi s-a spus chestia asta că am o tumoră la gât. Chestia este că și mama are cancer. I-am zis mamei mele că dacă așa mi-a fost dat de la Dumnezeu să pățesc, nu am ce să fac. 

Fără îndoială, este vestea momentului! Pensii duble pentru seniorii României
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Am făcut biopsia azi de dimineață, am și infecție din cauza salivei care se duce în altă parte a gâtului și luni o să intru în operație. Mi-au spus și doctorii că acolo unde am eu tumora este periculos și îmi pot pierde și vocea. Îmi este foarte frică’, a declarat blondina, la Antena Stars.

Maria Andria s-a născut în Grecia, iar prima piesă a solistei a fost “Love in Dubai” lansată în anul 2016, prin intermediul Cat Music.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat