Categorii: Monden Vedete Romania

Primele declarații ale medicilor care o îngrijesc pe Daniela Crudu! A fost snopită în bătaie de iubit și a sunat la 112

Clipe groaznice pentru Daniela Crudu! Fosta asistentă tv a fost băgată în spital de iubit, după o bătaie cruntă. Aceasta a ajuns, duminică dimineață, 9 februarie, la Spitalul Universitar din București.

Primele declarații ale medicilor care o îngrijesc pe Daniela Crudu!

Apropiații Danielei Crudu au mărturisit că incidentul șocant s-a petrecut într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Bruneta a fost cea care a sunat la 112 să anunțe că a fost bătută de iubit.

Medicii au avut un șoc când au văzut-o în ce hal arată! În urma loviturilor primite de la iubitul ei, Daniela Crudu s-a ales cu răni serioase. Din primele informații, vedeta are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mai mult de atât, bruneta va fi supusă unei intervenții chirurgicale și va fi trasnsferată la alt spital.

E posibil să fie transferată la un spital cu garda ORL pentru operație. E încă la UPU, urmează să decidă medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun că cel mai probabil o să aibă nevoie de această operație’, au dezvăluit surse din cadrul unității spitalicești, pentru Cancan.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat