Categorii: Monden Vedete Romania

Prima reacţie a lui Ion Ion Ţiriac după ce s-a aflat că a divorţat de Ileana Lazariuc

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au divorţat după 10 ani de căsnicie. Deşi păreau că formează un cuplu sudat, cei doi s-au despărţit fără prea mare tam-tam, după 17 ani de relaţie.

Prima reacţie a lui Ion Ion Ţiriac după ce s-a aflat că a divorţat de Ileana Lazariu

‘Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze.

Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața’, a declarat o persoană din apropierea celebrului cuplu Click.ro.

Mai mult de atât, fiul lui Ion Ţiriac a confirmat despărţirea de mama copiilor săi pe reţelele de socializare. Ion Alexandru Ţiriac a precizat că nu mai sunt împreună de doi ani.
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?