Categorii: Știri Stiri externe

Premierul britanic Boris Johnson este în doliu. Mama sa a murit la vârsta de 79 de ani

Premierul britanic Boris Johnson, în vârstă de 57 de ani, este în doliu. Mama sa, Charlotte Johnson Wahl, a murit luni, la 79 de ani, într-un spital din Londra. Charlotte Johnson Wahl a fost pictoriță specializată în portrete. La vârsta de 40 de ani, Charlotte Johnson Wahl a fost diagosticată cu Parkinson.

Mama premierului britanic Boris Johnson, Charlotte Johnson Wahl, s-a stins din viață într-un spital din Londra, potrivit unei declarații de presă a familiei care a lăsat să se înțeleagă că mama premierului nu a trecut printr-o lungă suferință, transmite Hotnews. Aceasta a încetat din viață la vârsta de 79 de ani.

Charlotte Johnson Wahl a studiat Engleza la Oxford, dar a abandonat școala pentru a călători în SUA cu Stanley Johnson, cu care s-a căsătorit apoi în 1963. Ulterior, avea să-și reia studiile și să devină pictoriță, la îndrumarea părinților. Cuplul a avut patru copii: Boris, Rachel, Jo și Leo. Cei doi au divorțat în anul 1979. Ulterior, mama lui Boris Johnson s-a recăsătorit cu cu profesor american. La vârsta de 40 de ani, Charlotte Johnson Wahl, a fost diagnosticată cu Parkinson.

 

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ce spunea Charlotte Johnson Wahl despre cum a ales numele fiului ei Boris

Charlotte Johnson Wahl a povestit la un moment dat cum a ajuns să îi dea numele de Boris primului ei născut. Însărcinată în trei luni, după o călătorie neplăcută cu autobuzul în Mexico City, un bărbat pe nume Boris Litwin, la care locuiau, le-a oferit tinerilor căsătoriți două bilete clasa I pentru călătoria de întoarcere.

”Am fost atât de recunoscătoare încât mi-am zis: ”Indiferent de sexul copilului, o să-l botez Boris”, spunea ea.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”