Categorii: Monden Vedete internationale

Phil Collins, în scaun cu rotile! Artistul are mari probleme de sănătate

Phil Collins a ajuns în scaunul cu rotile. Artistul are mari probleme de sănătate, care îi afectează prestațiile din turneul pe care îl desfășoară în prezent. 

Binecunoscutul solist a fost surprins, zilele trecute, într-un scaun cu rotile, în timp ce era ajutat de șoferul lui să se deplaseze. La doar o zi după, Collins a căzut chiar pe scenă, în timpul unui concert, în timp ce încerca să se așeze pe un scaun. Spectatorii s-au speriat și au început să țipe atunci când l-au văzut într-o asemenea ipostază. 

Phil Collins folosea un baston până recent

Fostul membru al trupei Genesis are probleme mari de sănătate încă din 2011, atunci când a dezvăluit că nu mai poate cânta la tobe din cauza unor leziuni neurologice. Deși și-a anunțat atunci retragerea de pe scenă, a revenit în 2015, după ce a fost operat la spate. Solistul folosea un baston pentru a se putea deplasa, însă problemele au continuat să se agraveze.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În 2017, Collins a căzut într-o cameră de hotel din Londra și a fost nevoit să anuleze mai multe concerte. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat