Să te asiguri că mănânci un mic dejun nutritiv în fiecare zi este crucial pentru sănătatea ta, dar găsirea unor mese noi și creative pentru micul dejun poate fi o provocare. Dacă sunteți o persoană care are nevoie de mai multă inspirație pentru pregătirea micului dejun, aceste idei de mic dejun cu tematică de toamnă vă pot ajuta cu siguranță.
Există ingrediente în unele dintre rețetele enumerate mai jos care le fac să fie alegeri evidente pentru mesele de toamnă, cum ar fi dovleacul, scorțișoara sau dovleacul butternut. Unele dintre rețete nu folosesc neapărat aceste ingrediente de toamnă, dar pot avea alte calități perfecte pentru sezonul de toamnă, cum ar fi faptul că pot fi pregătite rapid sau din timp pentru programele școlare aglomerate.
Combinația de arome de vanilie și bourbon este perfectă pentru vibrațiile calde și confortabile ale toamnei, iar această rețetă specială este grozavă pentru că menține numărul de zahăr relativ scăzut în comparație cu rețeta tipică de pâine prăjită franțuzească.
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 225°F.
Combinați ouăle, laptele, bourbonul, vanilia, zahărul și nucșoara într-o tavă de copt puțin adâncă și bateți pentru a le combina.
Înmuiați fiecare felie de pâine timp de 30 de secunde, întorcându-le o dată, înainte de a le găti.
Încălziți o tigaie mare de fontă sau o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Topește o bucată mică de unt în tigaie, cât să acopere suprafața.
Adăugați 2 până la 4 felii de pâine înmuiată și gătiți timp de aproximativ 3 minute, până când se formează o crustă maro închis.
Întoarceți pâinea și continuați să gătiți timp de încă 2 sau 3 minute, până când devine aurie și fermă
la atingere.
Păstrați pâinea prăjită gătită în cuptor în timp ce lucrați la restul lotului.
Serviți cu sirop cald și un praf de zahăr pudră, dacă doriți.