Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Otilia Bilionera face ravagii la sala de fitness. Vedeta și-a etalat formele fără cusur

Otilia Bilionera, în vârstă de 29 de ani, arată nemaipomenit. Vedeta a făcut o postare pe platforma Instagram în care arată cum se pregătește, intens, în sala de sport pentru a avea un corp perfect în vara ce urmează a începe.

Otilia Bilionera  este una dintre cele mai interesante apariții din showbiz-ul monden de la noi! Fosta concurentă de la  „Survivor România” 2022  duce de ani buni un stil de viață sănătos, sportul fiind una dintre plăcerile ei.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Artista face furori și atunci când această postează pe contul personal de pe rețelele de socializare, dar și atunci când merge să se antreneze în sala de sport.

”Ce bună ești”

Otilia Bilionera și-a etalat formele fără cusur la sala. Îmbrăcată în colanți pentru sport și într-o bustieră de fitness, vedeta a avut grijă ca decolteul să fie generos.
”Like music, sport is part of my life”, a scris vedeta in dreptul imaginii postate.
”Ce bună ești”; ”Cea mai frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Ce dietă urma Otilia înainte de a participa la Survivor România 2022

Otilia Bilionera declara, înainte de a participa la „Survivor România” 2022 , că este atentă la ce mănâncă. Vedeta  își începe ziua mâncând fructe și ia anumite vitamine care o ajută să își mențină greutatea.
După participarea la „Survivor România” 2022 , vedeta se confruntă cu grave probleme de sănătate. Solista s-a îmbolnăvit de ulcer, din cauza condițiilor grele din Republica Dominicană. Artista este acum nevoită să țină regim și să ia pastile.
„Încă mă refac după Survivor. A trecut o lună și încă am problemele mele, pe care le-am făcut acolo. Toată lumea crede că am venit cu ele de acasă, dar eu m-am îmbolnăvit acolo. Am făcut ulcer la Survivor. Sunt nevoită să țin regim și să iau pastile”, a spus Otilia Bilionera pentru EGO.
Fosta Faimoasă și-a schimbat stilul de viață pentru a nu avea probleme mai mari. Astfel, acum mănâncă trei mese pe zi și două gustări din cauza ulcerului.
„Am slăbit și m-am îngrășat la loc. Acum am aceeași greutate pe care o aveam înainte de Survivor. Din cauza ulcerului am fost nevoită să mănânc trei mese pe zi și două gustări, lucru pe care eu nu îl făceam. Simt nevoia să ronțăi ceva tot timpul pentru că mă roade stomacul, așa că am pus totul la loc într-o lună. Ba chiar, cred că am un kilogram peste pentru că am tot timpul senzația că trebuie să mănânc sau să mă gândesc ce mănânc peste două ore, am rămas așa cu niște sechele”, a mai povestit Otilia Bilonera.
Otilia a mai mărturisit că nu ar mai repeta experiența Survivor tocmai din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în acest moment.
„Nu m-aș mai duce pentru că nu a fost o experiență chiar foarte plăcută pentru mine, tocmai din cauza asta. Eu am avut niște concerte înainte de Survivor, am filmat și două videoclipuri, am fost foarte pe fugă. Am călătorit mult în perioada aceea și am răcit. Când am ajuns în Dominicană, am început să am dureri și o cistită. Am început să iau antibiotice. Din cauza condițiilor, nu mi-am mai revenit. Doctorii au fost nevoiți să îmi dea antibiotice, starea mea s-a înrăutățit, am făcut și ulcer. Nu m-aș mai duce, sănătatea e cea mai importantă pentru mine. A fost o experiență unică, te schimbă, te marchează, dar nu m-aș mai duce”, a zis ea.
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat