Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Otilia Bilionera a spus cine e bărbatul de la „Survivor” pe care îl consideră atrăgător. “Are iubită“

Otilia Bilionera a mărturisit la TV că s-ar căsători cu Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”. Artista nu a ezitat să recunoască că îl consideră pe Daniel Pavel un bărbat atrăgător, chiar dacă are iubită. „Sincer, Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă“, a răspuns Otilia. Solista a fost extrem de dură când a venit vorba despre o fostă colegă de la „Survivor”.

Vedeta a acceptat provocarea sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță și a făcut și dezvăluiri cu privire la foștii colegi de la Survivor, dar și cu cine s-ar căsători. Solista a fost extrem de dură când a venit vorba despre Laura Giurcanu, fosta ei coechipieră de la „Survivor’, pe care a descris-o că fiind “manipulatoare, orgolioasă și nehotărâtă”

Ulterior, cântăreața a îndulcit conversația și a răspuns provocării lui Cătălin Măruță, care a întrebat-o cu cine s-ar căsători. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns. Cântăreața a mărturisit că îl consideră pe Daniel Pavel, moderatorul emisiunii Survivor România, atrăgător.

Otilia Bilionera îl consideră pe Daniel Pavel un bărbat atrăgător

„Sincer, Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă“, a răspuns Otilia, conform Pro TV.

Nu este prima dată când Otilia face declarații picante. Invitată, anul trecut, la emisiunea lui Cătălin Măruță, Otilia Bilionera a acceptat provocarea de a participa la celebra rubrică la rubrica „Sosurile picante”.

Cătălin Zmărăndescu, în vizorul vedetei

Cântăreața a ales să nu mănânce picant, răspunzând la o întrebare incendiară:  Cu cine ar merge pe o insulă pustie.

“Cătălin Zmărăndescu, pentru că am mai fost cu el și ține cu mine, mă protejează“, a spus Otilia.

Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria locului din România este fabuloasă
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Vedeta este din nou singură

Recent, artista și-a anunțat fanii că este din nou singură. Relația ei cu iubitul ei era arab nu a funcționat, iar religia a reprezentat un impediment.

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut să trec la islam. Provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu este preot. Nu-mi pot schimbă credința”, a declarat Otilia Bilionera, potrivit spynews.ro.

Otilia Bilionera și fostul său iubit au rămas prieteni foarte buni.

„Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire’, a mai spus ea.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”