Categorii: Știri Stiri Romania

Olandezul care a ucis-o pe fetița din Gura Șuții a mai abuzat o copilă din Iași

Olandezul care a răpit-o și ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții ar mai fi abuzat o copilă din Iași. S-ar fi întâmplat acum trei ani, însă abia acum autoritățile și-au dat seama că a fost vorba de același individ. 

Johannes Vissche a abuzat o altă fată din România, în 2016, scrie Bună Ziua Iași. În iunie anul trecut, autoritățile din Iași au făcut publice imaginile cu un suspect de pedofilie, pentru a reuși să îl identifice, însă în zadar. 

Olandezul a abuzat și o copilă de 8 ani

Individul olandez a fost surprins de camere de supraveghere în timp ce traversa pe o trecere de pietoni, la scurt timp după ce abuzase o copilă de 8 ani în comuna Horlești, județul Iași. 

Pe 15 iunie 2016, olandezul de 47 de ani s-a plimbat cu mașina prin comună și a ademenit-o pe fetița de 8 ani în autoturismul său, folosind bomboane. După ce fata a urcat în mașină, individul a ieșit din localitate, apoi a luat-o în brațe și a mângâiat-o în zonele intime. Pentru că micuța a început să urle, Vissche s-a speriat și a dat-o jos din mașina sa, dispărând apoi fără urmă. 

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Parchetul General cercetează acum amănunțit dosarul din 2016 și va verifica dacă este vorba despre aceeași persoană care a ucis-o pe fata de 11 ani din Gura Șuții. 

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important