Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Octavian Strunilă, dezvăluiri incredibile din viața sa. ”După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap”

Actorul Octavian Strunilă, în vrstă de 40 de ani, a dat n umeroase detalii din viața și cariera sa în cadrul podcastului realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. ”Telenovelele mi-au schimbat viața în bine, apoi în rău. După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap”, a mărturisit, printre altele, Octavian Strunilă.

Octavian Strunilă este un cunoscut actor de la noi. A jucat în numeroase seriale TV, dar a prezentat și emisiuni TV.

Actorul a fost prezent la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, unde a scos la iveală numeroase detalii mai puțin cunoscute din viața sa. Acesta a vorbit, printre altele, despre perioada în care juca în telenovele.

Octavian Strunilă, dezvăluiri incredibile din viața sa. ”Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc că nu s-au prins drogurile de mine”

„Telenovelele mi-au schimbat viața în bine, apoi în rău. După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap! Să vedeți cum s-a schimbat viața mea! Mie nu-mi ajungeam banii de joi până joia viitoare, deși luam cinci salarii de ale lui maică-mea. Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc că nu s-au prins drogurile de mine. Am pus ipotecă de gradul doi pe apartament la un moment dat, s-a tot adunat așa. Aveam un apartament cu două camere. A venit criza din 2009, s-au dus toate în jos, m-am trezit cu două camere în Vitan la o rată de 1200 de euro. M-am mutat la casă! Se auzea la radio că Strunilă e dat afară din casă!”, a dezvăluit Octavian Strunilă, notează click.ro.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Actorul a mai mărturisit că nu îi place să apare în scene dezbrăcat: ”Am o problemă să mă dezbrac! Nu sunt vreun Dorian Popa! Chiar nu-mi place să joc gol!… Primul rol a fost în ”Numai iubirea”, cu Oana Zăvoranu și Pepe. Am avut noroc să nu fiu frumos. Dacă ști frumos joci rol principal. Am jucat numai de ăștia mici, i-am luat la rând. Am ras tot! Până și în Lala Band am jucat un rol! Am avut momente de sex, dar nu am avut parte de el”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?