Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania Viral

Oana Zăvoranu, un nou atac dur la adresa Adelinei Pestrițu. ”L-a vândut pe Vârciu pentru 1.500 de euro. Era fiartă pe gentuță”

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa Adelina Pestrițu. Bruneta o acuză pe influenceriță și spune că aceasta și-a „vândut” propriul soț. ”L-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”.

Oana Zăvoranu nu renunță la războiul pe care l-a declarat influencerilor din România. Oana Zăvoranu a vorbit în propria emisiune online despre influencerii din România. Bruneta vrea să le arate internauților  că realitatea este diferită de cum o afișează vloggerii și influencerii pe rețelele de socializare.

Vedeta a făcut noi comentarii la adresa soției lui Virgil Șteblea. ”Querida” a criticat-o dur pe fosta soție a lui Liviu Varciu, într-un filmuleț postat pe TikTok. Bruneta a acuzat-o pe Adelina că a profitat de notorietatea lui Liviu Vârciu și a ales să-l vândă pentru o geantă.

”L-a vândut pe Vârciu pentru 1.500 de euro. Era fiartă pe gentuță”

Oana Zăvoranu a acuzat-o pe vedetă că l-a vândut pe Liviu Vârciu, fostul său soț, la un post de televiziune pentru a face rost de bani. Bruneta a spus că Adelina Pestrițu „a venit de pe boxe”, făcând aluzie la trecutul de dansatoare din club al acesteia. Mai mult, Oana Zăvoranu spune că Adelina și-ar fi cumpărat o geantă de firmă, în valoare de 1.500 de euro, cu banii obținuți de pe urma „vânzării” lui Liviu Vârciu.

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani.
Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul videoclipului, potrivit Cancan.

„Querida” i-a acuzat pe Adelina și pe soțul ei, Virgil Steblea, că vând ceasuri false

Anul, trecut, bruneta le-a reproșat Adelinei și actualului ei soț Virgil Ștebelea că încearcă să-și păcălească admiratorii de pe Instagram. Zăvoranca susținea faptul că fosta soție a lui Liviu Vârciu și tatăl fetiței sale vând ceasuri contrafăcute.

„Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri. Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt. Adică ceasurile vin în folie de plastic?

Eu care sunt posesoare de astfel de ceasuri, şi eu şi soţul meu le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc, adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?”

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?