Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Sârbu, imagini îndrăzneţe la 51 de ani! Arată fabulos și pare că a descoperit elixirul tinereții veșnice! FOTO

Este una dintre cele apreciate actrițe de la noi, și a reușit să surprindă pe toată lumea cu un set de fotografii. Oana Sârbu s-a lăsat pozată în ipostaze senzuale, la 51 de ani.

Oana Sârbu, imagini îndrăzneţe la 51 de ani!  FOTO

Actrița celebră din ‘Liceenii’ a făcut un pas îndrăzneț și a publicat, la un moment dat, pe contul personal de Facebook o fotografie cu ea, fără sutien.

Și asta nu e tot. Oana Sârbu a mai realizat o serie de imagini cum nu credeam că este posibil să existe în portofoliul ei. Fotografiile respective fac parte dintr-o ședință foto sexy, realizată de fotograful Bogdan Botofei.

Pentru acest pictorial inedit, Oana Sârbu a purtat lenjerie intimă neagră, din dantelă, ciorapi sexy, cu portjartier, care i-au scos în evidență trupul sexy.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Nu este prima dată când vedeta se dezbracă. În anii 91′, Oana Sârbu a filmat o scenă de dragoste, alături de Ștefan Bănică Jr., în Liceenii.

De altfel, Oana Sârbu, care avea 23 de ani la vremea respectivă, a declarat de mai multe ori după episodul de nuditate din ”Liceenii Rock’n’Roll” (1991) că regretă decizia de a filma goală scenele cu pricina. “Eram o femeie măritată și a fost un moment cam neplăcut pentru fostul meu soț”, a declarat Oana la un moment dat.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat