Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Oana Roman, situație neplăcută într-un mall din București. “I-am rugat să facă alta”. Ce și-a comandat vedeta

Oana Roman s-a confruntat cu o situație neplăcută într-un mall din București. Fiica fostului politian Petre Roman a împărtășit situația nefericită cu care s-a confruntat recent. “I-am rugat să facă alta și mi-au spus că așa arată la ei”, a spus partenera de viață a lui Marius Elisei. Produsul servit la masă a dezgustat-o total. 

După ce a stat în izolare, din cauza infectării cu Covid-19, Oana Roman a ieșit la o plimbare într-un mall din București. Vedeta a mers  la o cafenea unde și-a comandat băutura. Fiica lui Petre Roman a avut parte de o surpriză neplăcută când a văzut că nu a primit ce a comandat.

Vedeta a răbufnit pe Instagram și a povestit ce s-a întâmplat.

“I-am rugat să facă alta și mi-au spus că așa arată la ei”

“Am comandat un espresso lung. Am primit asta… apă colorată. I-am ruagat să facă alta și mi-au spus că așa arată la ei un espresso lung. Doamne, ce m-au amuzat!”, a povestit Oana Roman pe profilul ei personal de Instagram.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În urmă cu două săptămâni, Oana Roman își anunța fanii că  a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta a declarat că s-a tratat și a stat în izolare timp de 6 zile.

Oana Roman a fost testată pozitiv cu COVID-19

„Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău și de atunci nu am mai apărut pe story. Vineri dimineață a ieșit testul negativ, dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri. Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă.

Am reușit să fentez boala 2 ani, dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor. Mulțumesc celor care mi-au trimis mesaje și s-au interesat de starea mea. Sunt bine. Mă întorc la viața normală”, a anunțat Oana Roman pe Instagram.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?