Categorii: Sanatate Știri Vedete Romania

Oana Roman este disperată. Mama ei a ajuns de urgență la spital. „Mi se pare că e atât de fragilă. Mă cuprinde o mare disperare”

Oana Roman trece prin clipe grele, Mama ei a ajuns din nou la spital, sâmbătă dimineață, având probleme de sănătate. ”Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a anunțat pe Instagram că mama ei se confruntă din nou cu probleme de sănătate, în ultimele zile îngrijorându-se pentru aceasta. Vedeta a hotărât să nu mai aștepte și să meargă de urgență la spital.

 

„Din păcate în loc de coafor mergem la spital. Nu cred că e nimic grav, dar trebuie să facă mama un consult mai amănunit! Doamne ajută”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman: „Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”

Fiica lui Petre Roman a mărturisit fanilor că trebuiau, inițial, să meargă luni, 13 decembrie, pentru a face o serie de analize.

Ulterior, Oana Roman a explicat că s-a îngrijorat după ce a observat că picioarele mamei sale s-au umflat foarte tare, motiv pentru care a decis să meargă de urgență la spital.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Oana Roman: „Mama are un Parkinson foarte agresiv”

Vedeta a mai adăugat că se simte disperată pentru că nu o poate ajuta mai mult pe cea care i-a dat viață.

„Am ajuns la spital, la camera de gardă(…) Mama are picioarele foarte umflate, îi făcusem programare pentru luni, dar azi mi s-a părut că e și mai rău, așa că am decis să nu mai așteptăm și să venim direct azi.

Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, a mai spus Oana Roman, la Instastory.

Mioara Roman s-a operat de colecist, apoi i-a fost scos un lipom infectat. Femeia a fost însă diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată.

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi, nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana  la Kanal D.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat