Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Roman a slăbit spectaculos! Cum s-a îmbrăcat recent la o nuntă

Oana Roman a slăbit spectaculos, după ce și-a pus asta în cap acum mai multe luni. Pentru că este mulțumită de rezultat, vedeta a purtat recent o ținută care îi punea în valoare noua siluetă.

Invitată la nunta la care Pepe și soția sa, Raluca Pastramă, au fost nași, Oana a purtat o ținută elegantă, care îi flata formele. 

Oana Roman a slăbit spectaculos

Fiica fostului premier Petre Roman a ales o rochie lungă, gri cu volane, și o pereche de pantofi cu toc înalt de culoare roșie. În ultimele luni, Oana a slăbit treptat, iar de fiecare dată când a apărut în public schimbarea a fost vizibilă. 

Oana Roman a fost, recent, jignită foarte urât și amenințată după ce a făcut afirmații despre Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta dispărută la Caracal. Atunci când a aflat că unchiul Alexandrei va candida la prezidențiale, vedeta a scris un mesaj foarte acid la adresa acestuia. 

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Domnul ăsta a încasat 187.000 de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?”, a scris Oana pe Facebook.

La scurt timp după, vedeta a primit numeroase mesaje jignitoare din partea susținătorilor lui Cumpănașu, unii dintre ei recurgând chiar la amenințări.

 

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”