Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Radu, criticată dur după ce și-a făcut relația publică la câteva luni de la moartea fostului iubit

Oana Radu iubește din nou! Solista are o nouă relație, la câteva luni de la moartea fostului ei partener, Alin.

Oana Radu, criticată dur după ce și-a făcut relația publică la câteva luni de la moartea fostului iubit

De Anul Nou, Oana Radu a petrecut în compania actualului ei iubit și a publicat pe contul de Instagram primele imagini cu bărbatul. Se zvonea încă de acum două luni că Oana ar avea o nouă relație, dar a negat tot timpul. Abia acum a recunoscut în mod oficial că este îndrăgostită.

Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu, însă fanii săi nu au primit bine această veste. Oana Radu a fost criticată că a trecut prea rapid peste moartea fostului ei iubit și s-a aruncat în brațele altui bărbat.

‘Cam repede pentru o relatie, de-abia ti-a murit iubitul’, ‘Pai parca nu erai un cuplu cu antrenorul tau, acum sunteti?’, ‘A reușit să-l uite mai repede, când a murit iubitul meu mi-a trebuit 2 ani să-mi fac alta relație de uitat nu am cum să-l uit’, ‘Nici nu murise bine si voi o ardeati pe la spate si mai si incerca prefacuta sa duca lumea de nas ca nu e absolut nimic intre voi ce penali’, au fost mesajele dure ale internauților.

Fostul iubit al Oanei Radu a decedat pe 7 septembrie 2019, după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov, la Craiova. Alin a fost ținut în comă trei săptămâni, dar a pierdut lupta cu viața.

‘Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc’, a fost mesajul transmis de Oana Radu, după moartea iubitului.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat