Categorii: Monden Vedete Romania

Oana, fosta soție a lui Kamara, despre perioada când făcea videochat. ”A fost o decizie luată cumva forțat”

Fosta soție a lui Kamara, Oana, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul.

Oana, fosta parteneră de viață a cântărețului Kamara, a fost invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Oana a mărturisit că acum este actiță și a vorbit și despre perioada în care a făcut videochat.

”Am avut câteva roluri. Am jucat în seriale, într-un scurtmetraj cu un regizor francez, într-o piesă de teatru în engleză și franceză și urmez niște cursuri de teatru acum”, a declarat ea.


Despre perioada în care a făcut videochat, Oana a spus:

”A fost o decizie luată cumva forțat. E primul job care îți vine în minte când vrei să faci ceva, dar eu nu pot să mă gândesc numai hai să lucrez un job normal ca să iau 2.000 de lei. Eu trebuie să mă gândesc pe termen lung la câte nevoi are Leon, în primul rând. Acum nu mai fac vidfeochat, am renunțat. Am simțit că e momentul și oricum am stat mai mult decât îmi propusesem să stau.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Am făcut trei ani. Îți pui o grămadă de probleme. Nu eram nevoită să mă dezb rac, era mai mult ca o consiliere psihologică, adică mai mult vorbeam. Îmi era teamă că o să se afle, normal. Făceam videochat pentru persoanele din străinătate, dar cred că intrau și români, poate nu spuneau. Vorbeam despre viața lor, viața mea, o discuție normală. Și apoi s-a ajuns și la alte lucruri, respectiv la dezbrăcat. Atunci când ești pus într-o postuă faci tot ce e nevoie pentru acest lucru. Știu că nu e ușor de înțeles, e ușor de judecat. Și am fost judecată”.

Ce spune despre operațiile pe care fiul său trebuie să le facă

Kamara a povestit ce intervenții trebuie să facă fiul lui și al Oanei, Leon, anul acesta.

“Prima operație a lui Leon din anul acesta ar trebui să se întâmple pe 27 iulie, în Spania, la Barcelona, la doctorul Igor Nazarov, și se numește miotenofasciotomie. Și apoi, după acea operație, în funcție de rezultate, vom merge în Statele Unite ale Americii. În America, în funcție de cea de-a două operație vom știi dacă o facem și pe a treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie.

Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro. Până acum am strâns 16.000 de euro, din donațiile de pe Facebook și… mai avem până la 100.000 de euro! Însă facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania! Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”, a explcat artistul.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?