Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Oamenii spun că nu sunt o polițistă adevărată pentru că sunt prea drăguță pentru a lupta împotriva criminalității”. Povestea femeii care lucrează în forțele de ordine

Kimberly Coverdill a ripostat celor care spun că este prea drăguță pentru a lucra în forțele de ordine, spunând că alegerea carierei este o promisiune făcută bunicului ei înainte ca acesta să moară. “Puneți-mi cătușele! Te-aș lăsa să mă duci la închisoare”, a scris un fan, iar un altul a implorat: “Arestează-mă, te rog!”

O polițistă “sexy” a făcut ca oamenii să o roage să îi aresteze după ce a postat videoclipuri cu ea în ținute în afara serviciului.

Kimberly Coverdill, care lucrează ca adjunct al șerifului din Arizona, SUA, a devenit virală atunci când i-a respins pe cei care se îndoiau că este un polițist adevărat, transmite dailystar.co.uk.

“Oamenii spun că nu sunt o polițistă adevărată pentru că sunt prea drăguță pentru a lupta împotriva criminalității”

În videoclipul postat în luna iunie, care a adunat peste 4 milioane de vizualizări, tânăra a reacționat la comentariul unui critic pe care scria așa: “Nu am avut nicio reacție: “Nu ești un polițist adevărat”.

Ea a clătinat din cap înainte de a tăia videoclipul cu ea stând în interiorul unui vehicul de poliție.

“Arestează-mă, te rog!”

Kimberly, care are părul prins într-un coc elegant și poartă o uniformă completă cu o vestă antiglonț, și-a coborât capul pentru a-și lăsa jos ochelarii de soare. Făcând playback pe coloana sonoră, ea a ridicat o sprânceană și a spus: “Ce?!”

Oamenii s-au adunat rapid la comentarii și i-au lăsat glume deocheate.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Unul dintre ei a spus: “Puneți-mi cătușele! Te-aș lăsa să mă duci la închisoare”, a scris un al doilea, iar un al treilea a implorat: “Arestează-mă, te rog!”

Un al patrulea chiar a făcut o mărturisire, recunoscând: “Nu, nu, nu: “Zilele trecute am depășit cu 16 km/oră limita de viteză, ca să știți.”

“Prea fierbinte pentru polițist”, a adăugat un al cincilea.

Biroul șerifului din comitatul Mohave a postat pe Facebook anul trecut pentru a o prezenta pe Kimerby ca fiind unul dintre cei mai noi adjuncți ai lor.

“Adjunctul Coverdill s-a mutat recent aici din California, unde a fost explorator de poliție pentru Los Angeles County Sheriff’s Department în adolescență. Când a fost întrebată de ce a vrut să devină ajutor de șerif, ea a declarat: “Întotdeauna mi-am dorit să fiu polițist și i-am promis bunicului meu, înainte de a muri, că voi face să se întâmple acest lucru”.”

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR