Categorii: Monden

O vedetă de la Pro TV va deveni mamă pentru a doua oară!

O cunoscută vedetă de la Pro TV va deveni mamă pentru a doua oară, în octombrie. 

Prezentatoarea Oana Andoni este foarte bucuroasă de când a aflat că va mai avea un copil. Știrista mai are o fetiță, Erica, în vârstă de opt ani. 

Oana Andoni va naște în octombrie

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!”, a dezvăluit vedeta. 

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Oana Andoni este căsătorită de 13 ani cu afaceristul Cătălin Stoica, iar nunta lor a avut loc în Viena. Luna de miere i-a purtat până în Bora Bora, dar și-au făcut timp și pentru un sejur în Los Angeles.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?