Categorii: Monden Știri Vedete Romania

O tânără și-a înscenat propria nuntă pentru a-l face pe fostul iubit să se întoarcă la ea. Videoclipul a strâns 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok

O femeie a redefinit conceptul de „căsătoria aranjată” după ce și-a falsificat propria nuntă – cu un fotograf profesionist și un mire fals – într-o încercare disperată de a-și determina fostul să-i trimită mesaje. Un videoclip care detaliază trucul femeii se mândrește în prezent cu 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok.

Femeia, care poartă numele de utilizator @dieschaklin pe TikTok, a susținut că și-a organizat propria nuntă și chiar a angajat un fotograf pentru a surprinde „momentele speciale”, doar pentru a vedea dacă fostul ei o va contacta.

„Îmi amintesc de momentul în care mi-am falsificat propria nuntă și am avut o ședință foto profesionistă, astfel încât el să mă  contacteze”, a scris ea. Femeia părea să fi închiriat pe cineva să joace rolul „soțului” ei pentru „ziua cea mare”, potrivit The Sun.

Mirele pare să cânte la pian, făcându-i o serenadă

Aceasta și-a ales o rochie de mireasă, a angajat un fotograf, un hairstylist și un make-up artist și s-a prefăcut că e mireasă într-o ședință foto de excepție.

Tânăra a închiriat și o locație superbă la o herghelie de cai și a cumpărat un tort de nuntă langă care s-a fotografiat.

Ea a postat apoi pozele pe Instagram, în speranța că flacăra se va reaprinde.

Mirele i-a oferit chiar o serenată femeii la pian.

Dar, din păcate, planul ei elaborat nu a funcționat.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

“Cel mai rău lucru este că el s-a uitat la story-ul meu, dar nu a zis nimic”, a povestit bruneta în videoclipul postat pe TikTok.

Reacțiile internautiilor

De când a fost postat, videoclipul a strâns peste 285.000 de aprecieri și mii de comentarii de la oameni care au fost atât impresionați, cât și derutați de ideea ei.

O persoană a spus: „De ce ar lua legătura în ziua nunții tale?!”

Un altul a scris: „Trebuie să fie real, imaginile par prea reale”.

Un al treilea a comentat: „Calul este un actor plătit?”.

Planul unei femei îndrăgostite din Germania a funcționat

Într-adevăr, aceasta nu este prima dată când cineva își organizează nunta pentru a induce invidia unui fost iubit. O femeie din Germania s-a răzbunat pe o fostă iubită în martie, după ce a organizat o ceremonie falsă pentru care și-a înrolat prietenii ca domnișoare de onoare. Apoi a postat pozele pe Instagram.

Și se pare că a funcționat: fostul i-a trimis mesaje „a doua zi și s-a speriat pentru că a crezut că îl înșel în timp ce eram împreună”, a spus ea.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?