Categorii: Monden Știri Vedete Romania

“O să ajungi la închisoare”. Ruby a primit un avertisment, după ce a recurs la “gesturi periculoase”

Ruby a primit un avertisment destul de dur din partea unei persoane apropiate. Bruneta a fost dur criticată, după ce a cerut părerea cu privire la un clip în care lovea un prieten. Bunica artistei este cea care s-a revoltat și a criticat-o extrem de dur.

Ruby a iritat-o extrem de tare pe bunica ei, după ce i-a arătat un video în care practică arte marțiale. Vârstnica s-a speriat când a văzut cum lovește artista și  i-a dat un avertisment destul de dur.

Femeia i-a spus că poate ajunge oricând pe mâinile polițiștilor pentru gesturile sale.

“Te duci la pușcărie! O să ajungi la pușcărie!”

“Te duci la pușcărie! O să ajungi la pușcărie! Nu mai da cu picioarele. I-ai dat în punctele sensibile, moare omul. Doamne maica domnului. I-ai dat cu fiarele alea acolo, l-ai lovit tare? Nu mai face așa ceva, Doamne!”, este mesajul transmis de bunica lui Ruby.

Ruby s-a amuzat de situație și a și filmat-o pentru a împărtăși totul cu marea ei comunitate din mediul online. Mai mult, vedeta a explicat că totul a fost o glumă între ei la antrenamente.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ruby, despre bunica ei

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Ruby a mărturisit că bunicii din partea tatălui, a avut grijă de ea. 

 „Imi amintesc când veneau ei acasă în concedii, îmi aduceau de toate, iar despărțirile erau dureroase. Bunica mi-a dat toată dragostea ei, a știut să-mi fie și mamă, și tată. Nu m-am simțit o clipă părăsită, abandonată’, a povestit artista.

Ruby locuiește cu bunica ei.

„Am învățat de la ea să fiu și bărbat, și femeie. Am un caracter dominant că și mamaia. Mereu a vrut să fie capul familiei și am învățat de la ea să muncesc, să mă dedic în totalitate și să fiu loială, să trag cu casă’, i-a răspuns lui Damian Drăghici.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?