Categorii: Știri Stiri externe Viral

O regină a frumuseții a recunoscut că a pretins că este avocat pentru a-și vizita iubitul la centrul de imigrare

Julianna Clare Strout, regină a frumuseții și oficial ales, a fost arestată pentru că și-a falsificat slujba de asistent juridic pentru a se strecura într-un centru de imigrare pentru a-și vizita iubitul. Ea a fost condamnată la un an de probațiune și la 50 de ore de muncă în folosul comunității.

O fostă regină a frumuseții s-a prefăcut că este asistent juridic pentru a-și putea vizita iubitul care era blocat într-un centru de detenție pentru imigranți.

Julianna Clare Strout, care este și funcționar ales, a pledat vinovată că a mințit agenții federali în încercarea de a se reuni cu deținutul din Miami, potrivit New York Times.

O regină a frumuseții a recunoscut că a pretins că este avocat pentru a-și vizita iubitul la centrul de imigrare

Fosta câștigătoare a concursului Miss Rhode Island a susținut că a lucrat pentru o firmă de avocatură care nu a angajat-o niciodată, ca parte a planului său elaborat pentru a ocoli regulile Covid-19.

Aceasta a venit după ce Centrul de procesare a serviciilor din Krome a suspendat temporar vizitele, cu excepția întâlnirilor legale, din cauza pandemiei.

Femeia a recunoscut că a intrat într-o unitate federală prin fraudă

Potrivit procurorilor federali, Strout a declarat că avea nevoie ca deținutul să semneze documente legale anul trecut, în octombrie.

Aceștia au spus că ea a călătorit de trei ori la unitate pentru a se întâlni cu iubitul ei, relatează New York Post.

Anunţ trist despre Florin Piersic, înainte de Paşte, direct din spital! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Femeia de 36 de ani le-a arătat autorităților chiar și un antet de la firma de avocatură, unde se presupune că lucra, potrivit Parchetului american.

În timpul uneia dintre încercările disperate de a-l vedea pe deținut, ea le-ar fi arătat ofițerilor centrului de detenție insigna de comisar din North Bay Village pentru a încerca să obțină acces, după ce inițial i s-a refuzat intrarea.

În timpul unei încercări disperate de a-l vedea pe deținut, aceasta le-ar fi arătat ofițerilor de la centrul de detenție insigna de comisar din North Bay Village pentru a încerca să obțină accesul după ce inițial i s-a refuzat intrarea.

Joi ( 27 octombrie), Strout a recunoscut că a intrat într-o unitate federală prin fraudă. Ulterior, ea a fost condamnată la un an de probațiune și la 50 de ore de muncă în folosul comunității.

Biroul procurorului american a confirmat că mandatul ei expiră în luna noiembrie a acestui an.

Strout a participat la concursul Miss Rhode Island/Miss America în 2009 și a obținut titlul. Ea a continuat apoi să reprezinte statul New England în cadrul concursului Miss America Pageant.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important