Categorii: Monden Vedete internationale

O prezentatoare tv a fost desfigurată de iubit! Cum a ajuns să arate acum. Și-a dorit moartea FOTO

O fostă prezentatoare tv a trecut prin momente dramatice, după ce iubitul a desfigurat-o cu acid sulfuric. Katie Piper avea o viață minunată în anul 2000, însă totul s-a schimbat într-o clipă.

O prezentatoare tv a fost desfigurată de iubit! Cum a ajuns să arate acum

După 8 ani de relație, partenerul ei de la acea vreme a mutilat-o în cel mai crunt mod posibil. Un prieten al bărbatul a fost pus să îi arunce femeii acid sulfuric pe față, în plină stradă.

În urma incidentului, Katie Piper a suferit arsuri grave, după ce acidul i-a intrat în ochi și gură. A ajuns de urgență la spital, iar de atunci a început coșmarul ei.

Biata femeie a suferit în jur de 40 de operații pentru a-i fi reconstituită întreaga față. Într-un interviu pentru o publicație din afară, Katie a povestit prin ce clipe grele a trecut.

‘Nu mă gândeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească. 

Danny m-a sunat în noaptea dinainte și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi va schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest’, a povestit îngrozită tânăra.

Cât a urmat tratamentul, Katie a fost nevoită să poarte o mască de protecție și a orbit de un ochi.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Am murit? Omorâți-mă!’,  îi implora aceasta pe doctorii care au îngrijit-o.

În prezent, Katie Piper a reușit să treacă peste suferința din trecut: ‘Deși cicatriceie îmi vor rămâne pe viață, sunt extrem de fericită cu noua mea față frumoasă’. 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR