Categorii: Știri Stiri Romania

O polițistă din București își acuză șeful de avansuri deplasate

O polițistă din București își acuză șeful de hărțuire sexuală. Tânăra a dezvăluit că bărbatul i-a făcut avansuri, iar Poliția Capitalei a declanșat o anchetă. 

Polițista a povestit, pentru Evenimentul Zilei, că șeful său i-a cerut să „îi arate tatuajul dintre sâni” și a insistat apoi pentru a o convinge să se culce cu el. 

Polițista: „Mi-a cerut să întrețin relații sexuale cu el”

„M-a întrebat dacă nu vreau să îi arăt, în particular, tatuajul meu dintre sâni, pentru că este foarte curios să îl vadă în realitate. Mi-a cerut, indirect, să întrețin relații sexuale cu el spunând: «Să vezi cum mă descurc, nu m-ai lăsa niciodată. O viață avem, de ce să o lăsăm să treacă așa?»”, a dezvăluit tânăra. 

Polițistul acuzat de hărțuire sexuală se numește Gheorghe Ionașcu și este comisar-șef în cadrul unei secții de poliție din Centrul Vechi. Deoarece fata a refuzat să întrețină relații intime cu șeful său, acesta a început să se răzbune pe polițistă. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„A început să mă denigreze în fața colegilor, să nu îmi mai dea liberele și mă punea pe cele mai grele străzi”, a mai spus tânăra.

Poliția Capitalei a demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat exact.

La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat