Categorii: Știri Stiri externe Viral

O operație estetică de 18.000 de lire sterline a lăsat o femeie în comă. Pacienta ar fi avut o reacție alergică la anestezic

Operația estetică de 18.000 de lire sterline a lăsat-o pe o femeie în comă. Beata Filipek, în vârstă de 57 de ani, a suferit o pierdere de os la nivelul maxilarului inferior, așa că a decis să plătească pentru implanturi pentru a-și menține aspectul.  Poliția investighează acum ce s-a întâmplat de fapt cu femeia.

Beata Filipek, în vârstă de 57 de ani, din West Yorkshire se află în comă după ce a apelat la o operație estetică stomatologică. Femeia ar fi apelat la o astfel de intervenție chirurgicală deoarece începuse să sufere de probleme dentare la nivelul maxilarului inferior și dorea implanturi pentru a-și menține aspectul fizic

Intervenția trebuia să dureze 90 de minute și urma să mai aștepte încă 2 ore pentru a-și reveni total după efectul anesteziei. În timpul intervenției de 18.569 de lire sterline la o clinică privată din Lublin, Polonia, i s-a administrat fentanil, la care a reacționat foarte rău, susține familia sa, redactează Mirror.

Femeia a intrat în comă

Mătușa acesteia a sunat la clinică pentru a verifică starea de sănătate a nepoatei, însă a văzut că nu primește niciun răspuns a mers la clinică. Femeia și-a găsit nepoata în comă, iar Beata, care are familia în Leeds, a fost transportată de urgență la spital și plasată într-o unitate de terapie intensivă. Sora ei, Dagmara, a zburat din SUA pentru a o vedea.

Confuză în legătură cu modul în care operația a mers atât de prost, Dagmara a investigat.

Anestezistul spune că nu știe ce s-a întâmplat

“Am intrat în cabinetul medicului sub pretextul că sunt clientă”, a declarat ea pentru The Mirror. “M-au dus la etaj. A închis ușa și abia atunci am recunoscut că sunt sora lui Beata Filipek.

El s-a speriat foarte tare și a spus: ‘Chiar nu știu ce s-a întâmplat, dar tensiunea ei a început să scadă’.

“‘A fost foarte greu să scoată dinții. Chiar am încetat să mai fac procedura pentru că simțeam că ceva nu era în regulă”.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Femeia a suferit leziuni ale cortexului cerebral

Familia femeii de 57 de ani a declarat că o scanare RMN a arătat că Beata a suferit leziuni ireversibile la nivelul creierului și al cortexului cerebral.

Vorbind din casa ei din West Yorkshire, nora lui Beata, Ellie Mae Fitgerald, în vârstă de 26 de ani, a declarat că încă nu-i vine să creadă ce i s-a întâmplat soacrei sale.

“Sunt complet devastată. Le-am spus celor trei copii ai mei că bunica lor nu-și va reveni niciodată după rănile suferite”, a spus ea.

“Cu toții urmează să zburăm în Polonia săptămâna viitoare pentru a ne lua rămas bun. Acum a fost transferată de la spital la un centru de reabilitare, dar medicii mi-au spus că este în moarte cerebrală și că nu își va reveni niciodată.

În urmă cu câteva săptămâni a deschis ochii, ceea ce ne-a dat ceva speranță, dar medicii au confirmat că nu mai pot face nimic”.

Dagmara, care a depus o plângere la procuratură, ține un priveghi la patul ei în Polonia.

Clinica a deschis o anchetă.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important