Categorii: Monden

O mai știi pe frumoasa care a înnebunit milioane de români în Dirty Dancing? Actrița este de nerecunoscut după ce o operație estetică i-a nenorocit cariera!

Unul dintre cele mai celebre filme din lume, „Dirty Dancing” a avut un succes fulminant chiar și la mulți ani după lansare. 

Se pare că, din păcate, ghinionul i-a urmărit pe ambii actori principali din peliculă. Dacă Patrick Swayze a decedat la doar 56 de ani, în 2009, Jennifer Gray, partenera sa din film, consideră că și-a ruinat complet cariera din cauza unei intervenții estetice.  

În iconicul film „Dirty Dancing”, Grey a interpretat rolul lui Baby Houseman, o tânără care se îndrăgostește de profesorul său de dans, jucat de Swayze. Interpretarea i-a adus actriței un Glob de Aur și cariera ei părea să evolueze, însă aceasta s-a operat la nas și lucrurile au luat o altă întorsătură. La începutul anilor 1990, Jennifer nu mai primea decât roluri pasagere. A jucat în câteva episoade din serialul de comedie „Friends” și a apărut puțin și în „House”. Cu toate astea, dansul a ajutat-o să revină în lumina reflectoarelor, iar în 2010 a câștigat show-ul de peste Ocean „Dancing With The Stars”. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

La câțiva ani după rinoplastia pe care a suferit-o, artista, acum în vârstă de 59 de ani, spunea: „Am intrat celebră în sala de operație și am ieșit anonimă. Voi fi mereu actrița aceea care a fost cândva faimoasă și pe care nimeni nu o recunoaște din cauza unei operații la nas”.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR