Categorii: Monden Vedete Romania

O fostă concurentă de la ‘X Factor’ a murit! Avea doar 39 de ani

Doliu în lumea showbiz-ului! O fostă concurentă de la ‘X Factor’ a murit. Avea doar 39 de ani. Tânăra, cunoscută sub numele de scenă Ariel, a făcut furori cu apariția ei la audiții.

O fostă concurentă de la ‘X Factor’ a murit! Avea doar 39 de ani

Amy Burdett a participat în 2008 la show-ul „X Factor” din Marea Britanie. La scurt timp, momentul ei a devenit viral pe internet.

Conform presei străine, cauza morții lui Amy încă nu a fost făcută publică. Prietena acesteia a mărturisit că fosta concurentă de la X Factor a trecut în neființă.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

‘A adus multă fericire în viața mea și a multor alți oameni și va rămâne mereu în amintirile noastre. Rupe-ți puțin din timp ca să stai cu oamenii pe care îi iubești. Nu poți să le spui niciodată de prea multe ori cât înseamnă pentru tine’, a scris pe Twitter Jack remmington, fost concurent al emisiunii de talente.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”