Categorii: Știri Stiri externe Viral

O femeie și-a ucis prietena și i-a îndesat cadavrul într-o valiză pe care a târât-o pe străzile Londrei timp de două ore

O femeie  și-a ucis prietena  și i-a aruncat cadavrul fără cap la peste 320 de kilometri distanță, înainte de a-i falsifica testamentul în încercarea de a-i moșteni averea, a declarat un tribunal. Criminala susține că victima a fost de acord să îi dea 200.000 de lire sterline pentru reparații, dar mai târziu s-a răzgândit.

Jemma Mitchell, în vârstă de 38 de ani, a ucis-o pe Mee Kuen Chong, în vârstă de 67 de ani, și i-a îndesat cadavrul într-o valiză albastră pe care a târât-o pe străzile Londrei timp de două ore, în timp ce camerele de supraveghere îi surprindeau mișcările, a declarat la Old Bailey.

Mitchell ar fi eșuat în încercarea de a obține 200.000 de lire sterline de la Chong pentru a plăti reparațiile la casa ei dărăpănată din Willesden, în nord-vestul Londrei, transmite mirror.co.uk.

Femeia i-a îndesat într-un geamantan cadavrul decapitat

După ce Chong s-a răzgândit cu privire la cadoul în bani, Mitchell a ucis-o și s-a debarasat de rămășițele ei în timpul unei călătorii până la Salcombe, în Devon, în iunie 2021, a spus juriului.

Apoi a început să falsifice un testament pe computerul ei pentru a putea moșteni cea mai mare parte a averii lui Chong, susține acuzarea.

Criminala a târât valiza pe stradă timp de două ore

Testamentul fals a fost descoperit în timpul unei percheziții la domiciliul inculpatei, a declarat procurorul Deanna Heer KC.

Testamentul autentic al lui Chong – lăsând casa sa bisericii, iar restul familiei – a fost găsit la casa victimei din Wembley, a declarat instanța.

Procurorul a susținut că Mitchell a ucis-o pe Chong pe 11 iunie 2021, în casa victimei – după ce a luat cu ea o valiză mare și albastră.

“După ce a ucis-o sau cel puțin a rănit-o mortal pe decedată, trebuia să scape de corpul ei și astfel a scos-o în valiza albastră”.

Heer a declarat că la ora 13.13, pe 11 iunie, Mitchell a fost surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce pleca de la casa lui Chong cu o valiză care părea “mult mai grea” decât atunci când a sosit.

De asemenea, ea trăgea o altă valiză, aparținând lui Chong, care ar fi conținut documente legate de afacerile sale financiare.

Mitchell a fost filmată de camerele de supraveghere care a târât bagajele pe stradă și prin iarbă timp de două ore înainte de a fi preluată de un microbuz.

În acest timp, jurații au aflat  că a sunat de nouă ori la diferite companii de taxi înainte ca un șofer să o ia pentru a face drumul de 40 de minute până acasă.

Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ea a fost lăsată în fața casei vecinului ei și apoi a transferat valizele de pe alee până la casa ei.

“Miros neobișnuit”

Geamantanul nu a mai fost văzut până pe 26 iunie 2021. În acea zi, femeia a închiriat o mașină și a condus până la Salcombe, cu trupul prietenei sale în valiza ascunsă în portbagaj.

Mitchell a luat un Volvo închiriat și a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce a pus valiza mare și albastră în portbagaj înainte de a pleca în sud-vestul țării. Mașina a fost văzută pe camerele de supraveghere la un garaj din Malborough.

Înregistrările au arătat că una dintre anvelope era “sfărâmată”, au spus jurații. Mitchell a împrumutat telefonul unui client pentru a suna la o firmă de reparare. Reparatorul a observat un bagaj în portbagaj, dar acesta nu corespundea descrierii valizei albastre.

Heer a declarat că reparatorul a deschis o ușă din spate și a observat un “miros neobișnuit – un fel de mucegai și umezeală”.

Mașina a fost văzută ulterior pe camerele de supraveghere în apropierea locului unde a fost aruncat cadavrul, au auzit jurații. Se susține că Mitchell s-a întors la casa ei din Londra a doua zi cu valiza albastră. Turiștii au găsit un cadavru decapitat

Corpul decapitat al lui Chong a fost găsit de turiști cu puțin timp înainte de ora 17:00 anul trecut, pe 27 iunie, iar craniul ei a fost descoperit câteva zile mai târziu, în mărăcinișul din apropiere.

O examinare post-mortem a relevat un craniu spart, cauzat de “o lovitură semnificativă cu un obiect contondent” și 20 de fracturi costale “cel mai probabil” provocate înainte de moarte.

Poliția a recuperat valiza albastră din partea de sus a magaziei unui vecin, iar testele au stabilit că sângele de pe un prosop corespunde ADN-ului victimei.

Într-un dormitor se afla testamentul fals, care pretindea să lase 95% din averea lui Chong inculpatului pentru proiectul ei de casă și 5% mamei lui Mitchell, a mai transmis instanța.

Mitchell a negat crima, susținând că moartea nu a avut nicio legătură cu ea. Procesul continuă.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR