Categorii: Știri Stiri externe Viral

O femeie în vârstă de 100 de ani a primit o felicitare de ziua sa, de la Regina Elisabeta a II-a, la o zi după moartea monarhului

O femeie în vârstă de 100 de ani a rămas cu o amintire dulce-amară după ce a primit tradiționala telegramă de ziua de naștere de la Regina Elisabeta a II-a la o zi după moartea monarhului. „Mătușa mea, Gwendolyn Betty Hoare, are 100 de ani astăzi. Ani de zile a vorbit despre primirea unei felicitări de la Regina și a fost devastată să audă vestea… dar scrisoaea ei a sosit vineri și a fost extaziată” .

Gwendolyn Hoare spune că se simte onorată să fie una dintre ultimele persoane din Marea Britanie care a primit felicitările tradiționale de la Regina Elisabeta a II-a cu ocazia împlinirii a 100 de ani.

Femeia stabilită în Marea Britanie a declarat că a fost devastată după ce a aflat de moartea Reginei, pe 8 septembrie, și a crezut că șansele de a primi o felicitare de la Majestatea Sa cu ocazia celei de-a 100-a aniversări au dispărut, potrivit mirror.co.uk.

O femeie în vârstă de 100 de ani a primit o felicitare de ziua sa, de la Regina Elisabeta a II-a, la o zi după moartea monarhului

Felicitarea lui Gwendolyn a sosit vineri, cu o zi înainte de ziua ei de naștere și la 24 de ore după ce monarhul a murit.

Gwendolyn Hoare a citit felicitarea și a descris-o drept o „onoare”. Ea a spus că a făcut-o „să se umple de lacrimi”.

Ce a declarat nepoata femeii

Nepoata ei a scris despre surpriză pe pagina online a BBC.

Sue Beckett, din Essex, a declarat:  „Mătușa mea, Gwendolyn Betty Hoare, are 100 de ani astăzi. Ani de zile a vorbit despre primirea unei felicitări de la Regina și a fost devastată să audă vestea… dar scrisoaea ei a sosit vineri și a fost extaziată” .

Gwendolyn a publicat telegrama într-un videoclip, în timpul unei petreceri aniversare organizate pentru ea de familie și prieteni în corturi albe uriașe.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

De la începutul domniei sale, în 1952, Regina Elisabeta a trimis aproximativ 307.000 de telegrame persoanelor din Marea Britanie care își sărbătoreau centenarul, potrivit Statistico.

De asemenea, ea ar fi trimis 927.000 de telegrame cuplurilor care au sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a nunții lor de ‘diamant’.

Pe 11 septembrie, un cuplu din Wolverhampton a primit unul dintre ultimele mesaje de aniversare trimise în timpul domniei record de 70 de ani a reginei.

Margaret și Bernard Anthony Price, din Gorse Road, Wednesfield, au marcat joi aniversarea nunții lor de diamant, după ce s-au căsătorit la Biserica Sfânta Treime, Heath Town, pe 8 septembrie 1962.

Felicitarea lor a sosit miercuri, când Bernard a împlinit 82 de ani.

Nepotul Jamie a declarat: “Au fost în culmea fericirii. Au fost uimiți și au crezut că este minunat. Este un moment foarte special”.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR