Categorii: Monden Știri Stiri externe Viral

O femeie a fost dată jos din avion din cauza sânilor prea mari, de 10 kilograme

O femeie susține că a fost escortată recent dintr-un zbor din Toronto, Canada, către Dallas, Texas, din cauza aspectului ei. Cu toate acestea, echipajul de zbor spune o cu totul altă poveste. “Am fost dat afară din zbor pentru felul în care arăt. Vă rog să încetați discriminarea”.

Modelul Mary Magdalene, în vârstă de 25 de ani, susține că încerca să călătorească de la Toronto la Dallas pe 31 mai când a fost  evacuată din avion din cauza aspectului ei.

Împărtășindu-și povestea pe Instagram, Magdalene a postat o serie de fotografii care arată ținuta ei pentru ziua călătoriei, care include jambiere și un sutien sport.

Fotomodelul este posesoarea unui bust impresionant

Magdalene și-a explicat povestea, susținând că echipajul a dat-o afară din zbor pentru că părea „prea explicită”. Aspectul modelului include multe tatuaje și îmbunătățiri cosmetice.

Fotomodelului îi este foarte greu să găsească obiecte vestimentare capabile să îi acopere în totalitate sânii.

Femeia are de gând să acționeze în instanță linia aeriană

“Am fost dat afară din zbor pentru felul în care arăt. Vă rog să încetați discriminarea. Vă rog, este dezgustător. Mă simt atât de rușinat și dezumanizat chiar acum. Habar nu aveți”, a subtitrat modelul uneia dintre postările ei.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Evident că [ținuta mea] este motivul pentru care m-a dat afară pentru că arăt prea explicit. Dar asta nu este legal, așa că a trebuit să spună că este pentru că dormeam și nu a auzit-o”, a afirmat influencerul.

Într-o serie de postări ulterioare, Magdalene a dezvăluit că în cele din urmă a ajuns în siguranță spre Dallas, dar intenționează să ia măsuri legale împotriva companiei aeriene.

Scriindu-le celor 111.000 de urmăritori pe Instagram, ea a împărtășit: „Nu înțeleg cum spun unii oameni că este în regulă să fiu dată afară pentru ceea ce port. Ideea este că aceleași reguli trebuie să se aplice tuturor!”

Magdalene a continuat: „Nu este corect să alegeți cui se aplică regulile în funcție de aspectul/tipul de corp. Discriminarea de orice fel nu este un sentiment plăcut pentru nimeni. Dacă o fată cu pieptul mic ar purta exact același lucru, nu ar purta exact același lucru. spune ceva.”

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?