Categorii: Știri

O fată orfană și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut cu un an în urmă. ”Era ceva special la acel ursuleț”

Parcul Național Glacier este bine cunoscut pentru numărul mare de urși bruni, dar acum are și o poveste despre un ursuleț de pluș pierdut.  Naomi, o fată de origine etiopienă, l-a pierdut pe prețiosul „Teddy” în Parcul Național Glacier, un parc natural situat în Montana.

Naomi a primit ursulețul de la părinții adoptivi în timp ce se afla într-un orfelinat din Etiopia. I-au spus că îi va ține companie până când va ajunge la noua ei casă.

Astfel, Teddy a făcut mai multe călătorii în jurul lumii și a ajuns să vadă Etiopia, Rwanda, Grecia și Croația.

Naomi și-a pierdut ursulețul de plus la data de 9 octombrie 2020, pe traseul Hidden Lake Trail din Parcul Național Glacier, un parc natural din Montana.

Pădurar: ”Era ceva special la acel ursuleț”

După ce s-a încheiat sezonul turistic, pădurarii făceau curățenie în parc, moment în care au găsit un ursuleț sub zăpadă. În mod normal, l-ar fi aruncat pentru că era o jucărie mică, neîntreținută, dar Tom Mazzarisi a simțit că nu trebuie să arunce ursulețul: „Pur și simplu nu am avut inima să-l arunc. Era ceva special la acel ursuleț, așa că l-am adoptat și l-am numit Cesar. ”

Cesar a devenit mascota mașinii pădurarului. Ursulețul se afla la bordul mașinii și ”supraveghea” alte animale sălbatice, scrie La Stampa.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În toamna acestui an, o prietenă a micuței Naomi s-a întors în parc și a văzut accidental mașina de patrulare a pădurarului, în care Cesar, sau mai bine zis Teddy, stătea la bord. Fata a recunoscut jucăria și i-a anuntat pe angajații parcului.

Teddy a ajuns în brațele fetiței

După ce au descoperit povestea lui Teddy, pădurarii s-au grăbit să îi înapoieze jucăria fetei.

Așa că, un an mai târziu, Teddy este din nou în brațele micuței Naomi.

 

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important