Categorii: Știri Stiri externe

O fată de 16 ani din Rusia a murit în Antalya. Familia spune că i s-au furat organele

O fată de 16 ani a murit în Antalya, în timp ce era în vacanță. Familia ei susține că adolescentei i-au fost furate organele și au alertat autoritățile. 

O familie din Rusia a fost lovită de tragedie în timp ce se afla în vacanță în Antalya, Turcia. O fată de 16 ani a ajuns la spital după o criză de peritonită și, din păcate, au decedat. 

Părinții susțin că nu cunosc nici până acum cauza decesului, dar că au aflat că adolescenta a murit în chinuri groaznice. Tatăl fetei spune că autoritățile au declarat lipsa mai multor organe, printre care uterul și ovarele, după efectuarea autopsiei, așa că acuză medicii că i-au furat organele fiicei sale. 

Tatăl fetei: „Eu cred că e vorba de o crimă”

„Eu cred că e vorba de o crimă. Primul diagnostic a fost apendicită acută. Noi bănuim că este vorba despre un transplant de organe“, a spus tatăl.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

De asemenea, familia a dezvăluit că repatrierea trupului adolescentei a fost făcută cu întârziere și că așteaptă un raport complet al autorităților legat de moartea fiicei lor. 

Mama fetei a mers la spitalul unde a murit adolescenta și a vrut să discute cu medicii, deoarece este convinsă că fiica sa a fost ucisă pentru trafic de organe. Ea fost reținută pentru 12 ore, conform presei internaționale.

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”