Categorii: Știri Stiri Romania

O declaraţie a lui Gheorghe Dincă, ţinută secretă de procurori! Această mărturie este cea mai credibilă de până acum

Cazul Caracal se complică tot mai mult! Au trecut mai mult de patru luni de când Gheorghe Dincă a fost arestat.

Bărbatul de 66 de ani a recunoscut că le-a răpit şi ucis cu sânge rece pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, cele două tinere din Caracal.

O declaraţie a lui Gheorghe Dincă, ţinută secretă de procurori!

Recent, avocatul familiei Melencu a făcut noi dezvăluiri şocante din anchetă. Se pare că procurorii au ţinut ascunsă o declaraţie a lui Gheorghe Dincă.

Tonel Pop a mărturisit că singura mărturie coerentă a lui Dincă este cea în care a declarat cum a aruncat un cadavru în Dunăre.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Singura declarație a lui Dincă care are logică, coerență este cea în care poveșteste cum a luat cadavrul,cum l-a dus auncat în apă și cum s-a scufundat. Când dosarul o sa fie public o să vă amintiți ce am zis eu. Coerența, absolut tot. Ca un film. Cum se scufunda, cu ce parte. Nu vreau să dau chiar amănunte, dar e credibilă 100%. Nu avea de unde să știe el detaliile alea dacă nu făcea așa în ce condiții”, a mărturisit Tonel Pop la România TV.

Magistraţii au prelungit mandatul de arestare al lui Gheorghe Dincă pentru încă 30 de zile. Criminalul din Caracal încă nu s-a acomodat cu condiţiile din închisoare şi a făcut plângere. Se pare că lui Dincă nu îi place mâncarea primită după gratii.

„A cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră. Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de „cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, a mai declarat avocatul familiei Melencu.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important