Categorii: Monden Știri Vedete Romania

O celebră infuenceriţă s-a căsătorit cu ea însăși. La 3 luni de la decizia care a uluit întreaga lume, brazilianca a decis să divorţeze

Cris Galera este un model și influencer brazilian celebru, care a ajuns pe titlurile publicațiilor din întreaga lume pentru că s-a căsătorit cu ea însăși. Dar acum povestea de dragoste a braziliancei pare să fi ajuns deja la sfârșit: Tânăra de 33 de ani a decis să ceară divorțul. De la ea însăși.

Născută în 1987, Cris Galera (născută Cristiane Galera) este un model de lenjerie intimă și influenceriță originară din Sao Paulo, Brazilia. A lucrat în unele programe TV ale comedianului brazilian Danilo Gentili și în 2021 a participat la reality show-ul Bela do Verão. În California, ea este cunoscută că editorialist și este invitata unor emisiuni TV celebre.

În 2021, Cris Galera a apărut pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. La începutul anului, de fapt, fotomodelul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că s-a căsătorit cu „ea însăși”:

 

De ce a ales să se căsătorească cu ea însăși

Femeia și-a motivat gestul uluitor prin faptul că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea.

„Îmi sărbătoresc dragostea pentru mine și vreau să inspir și alte femei să-și crească stima de sine!” , scrisese ea într-o postare, unde era îmbracată cu o rochie albă lungă și senzuală.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Abia după 90 de zile, însă, căsătoria a fost „dizolvată”, iar ea însăși a recunoscut că a decis să rupă „uniunea fericită cu ea însăși” pentru a se deschide către o nouă relație cu o persoană deosebită.

Femeia a avut un alt discurs în momentul în care a divorțat

„Am fost fericită cât a durat, am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe cineva mai special”, a spus supermodelul pe rețelele de socializare.

Cris Galera a început să practice boxul.

„Mărturisesc că puterea pe care am învățat-o de la box mi-a fost mai ușor să-mi mențin anumite poziții sexuale. Trebuie să experimentez poziții provocatoare pe care nu le-am mai putut face niciodată”, a spus Crist Galera, în trecut, conform dailystar.com.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?