Categorii: Monden Vedete internationale

O cântăreață celebră a mărturisit că a fost abuzată în copilărie

O cântăreață celebră a mărturisit că a fost abuzată în copilărie. Artista a căutat refugiu în alcool și droguri și a trecut printr-o perioadă neagră. 

Cântăreața și actrița americană Jessica Simpson a dezvăluit că a fost abuzată sexual în copilărie. Atunci când avea doar șase ani, artista împărțea patul cu fiica unor prieteni de familie și a experimentat „lucruri foarte inconfortabile”.

O cântăreață celebră a mărturisit că a fost abuzată în copilărie

„Am vrut să le spun părinţilor. Eram victimă, dar, cumva, am nimerit prost”, a scris Jessica în cartea sa de memorii, „Open Book”. 

După șase ani, le-a spus părinților în timpul unei călătorii: „Tata a continuat să privească drumul şi nu a spus nimic. Nu am mai rămas niciodată în casa prietenilor părinţilor mei, dar nici nu am vorbit despre ce le spusesem”.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Mă omoram cu alcool şi pastile. Să renunţ la alcool a fost uşor. Eram furioasă pe sticla aia, pe felul în care îmi permitea să mă complac şi să fiu amorțită”, a mai scris Simpson.

Foto: Profimedia

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR